اهمیت و خواص خشکبارهامقاله

دستگاه خشک کن گوشت

دستگاه خشک کن گوشت  ????????

نه تنها میوه ها و انواع سبزیجات معطر و معمولی بلکه گوشت را هم می توان خشک کرد و برای مدت ها نگهداری کرد. این راهی قدیمی و به جای مانده از اجدادمان است که امروزه شیوه های دیگری برای خشک کردن آن ابداع شده است: استفاده از دستگاه خشک کن گوشت.

این دستگاه بسیار کارآمد، قدرت تولید گوشت خشک در تناژ بسیار بالا با توجه به نیاز افراد را به راحتی خواهد داشت فقط کافی دستگاهی که مدنظر است خریداری شده و بلافاصله کار را آغاز نمود. گوشت ها پس از برش در قطعات مورد نظر و قرار گرفتن در سینی های دستگاه به تدریج خشک و خشک تر می شوند. البته انواع بسیار متفاوتی از این دستگاه در بازار موجود است که هر کدام می توانند اهداف و برنامه های متفاوتی را پوشش دهند اما همگی یک کار مشخص انجام می دهند: خشک کردن گوشت.

چنانچه قصد آغاز پروژه و کسب و کاری عالی و درآمدزا در این زمینه دارید می توانید دستگاه های متنوع و قدرتمند زیر را برای خرید و بکارگیری در نظر داشته باشید:

مطالب پیشنهادی: دستگاه خشک کن میوه

  • دستگاه خشک کن گوشت ۳ کابین:

یکی از دستگاه هایی ست که به راحتی می تواند در هر بار ورودی چیزی بیش از ۱۵۰ کیلوگرم گوشت را در خود جای دهد. چنین ظرفیتی، امکان تولید گوشت خشک به میزان بسیار بالا در روز را فراهم می کند. برق مصرفی این دستگاه، هم می تواند ۳ فاز و هم تک فاز باشد! انرژی مصرفی برای گرم و خشک کردن گوشت ها نیز توسط گاز یا گازوئیل و یا برق تامین می گردد. ارتفاع این دستگاه کمی بیش از ۲ متر، عمق آن حدوداً ۱ متر و عرض آن تقریباً بیش از ۳ متر می باشد.

  • دستگاه خشک کن گوشت نیمه صنعتی و صنعتی تک کابین:

بهترین و پرکاربردترین دستگاه جهت خشک کردن گوشت و سایر مواد پروتئینی و میوه و سبزی ست. ابعادی بسیار مناسب داشته به شکلی که می توان حتی آنرا در گوشه ای از آشپزخانه! مانند یخچال قرار داد. از این دستگاه می توان به راحتی در منزل و در حیاط یا پارکینگ استفاده کرد. ۲۵ سبد برای قرار دادن گوشت و ظرفیت پذیرش و خشک کردن بیش از ۴۰ کیلوگرم گوشت در هر بار استفاده دارد. انرژی مصرفی آن در بیشتر موارد گاز و گازوئیل برای ایجاد گرما و استفاده از برق برای به گردش درآوردن هوای گرم درون دستگاه توسط فن هاست.

  • دستگاه خشک کن گوشت کانتینری (اَبَر خشک کن گوشت):

دستگاهی با سه درب ورودی و سیستم ریلی جهت قرار دادن گوشت یا سبزی و میوه درون سبدها و یا روی تسمه نقاله هاست. قدرتی به شدت باورنکردنی در خشک کردن گوشت ها به صورت تقریباً ۲۰۰۰ کیلو در هر بار خواهد داشت. سوخت آن نیز از گازوئیل و گاز تامین می شود. جنس بدنه عموماً از گالوانیزه بوده و از سیستم PLC تمام اتوماتیک بهره می برد. طول دستگاه بیش از ۷ متر بوده و برای واحدهای صنعتیِ بسیار قدرتمند مناسب می باشد.

مطالب پیشنهادی: دستگاه خشک کن ماهی

می توان انواع دیگری از دستگاه خشک کن گوشت را در کنار این دستگاه ها نام برد اما این سه مورد، به نوعی جزء بهترین و پرفروش ترین دستگاه های خشک کن گوشت بوده و قدرت بسیار بالایی در خشک کردن انواع گوشت و حتی میوه و سبزیجات متنوع خواهند داشت. تهیه و استفاده از این دستگاه ها، قدرت تولید گوشت خشک در تناژ بسیار مناسب را فراهم خواهد کرد.

ماشین سازی

نویسنده: طیب عالی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا